Cautare
Cauta

Consultatii cabinet veterinar

Consultatii medicina interna : de cele mai multe ori animalutul dumneavoastra prezinta inapetenta, abatere, letargie ; uneori voma sau diaree , tuse , jena in tipi masticatie etc. toate aceste simptome sunt debutul unor boli complicate sau mai putin complicate, iar pentru binele patrupedului dumneavoastra va rugam sa va prezentati la medic inainte ca boala sa ia amploare.

 

Consultatii dermatologice : problemele dermatologice sunt cele mai des intalnite , iar debutul bolilor de piele sunt observate de la primele simptome, pentru ca animalul prezinta prurit , depilatii, scoame, seboree sau chiar cruste. De exemplu otita este una dintre cele mai raspandite probleme dermatologice , doar ca acest diagnostic nu va va ajuta cu nimic , deoarece termenul de otita reprezinta inflamatia conductului auditiv. De aceea cabinetul nostru va pune la dispozitie medic dermatolog care va recolta si prelucra probe din zona cu probleme: ureche sau piele , pentru a va putea da un diagnostic cat mai precis, corect si diferential pentru micoza,dermatofiti, paraziti sau bacterioza.

 

Consultatii chirurgicale: suntem de parere ca orice interventie chirurgicala trebuie sa se realizeze dupa o consultatie in prealabil – in cadrul acestei consultatii noi va oferim toate informatiile de care aveti nevoie , va punem la dispozitie anestezistul si chirurgul pentru a va putea explica riscurile anesteziei si interventiei chirurgicale care urmeaza , in functie de problemele patrupedului dumnevoastra.

 

Consiliere nutritionala: in zilele noastre obezitatea a pus stapanire pe foarte multe patrupede atat catei cat si pisicute – foarte multi detinatori de animale nu stiu cum , cat si cand sa isi hraneasca animalele de companie. O alimentatie proasta poate aduce dupa sine probleme gastrice, hepatice si dermatologice. Daca sunteti constienti ca alimentatia unui patruped nu se face doar punandu-i mancare in vas , ci si gandindu-i o dieta personalizata in functie de problemele si deficientele animalului , apelati la specialistul nostru pentru a va invata cum sa va hraniti animalul de companie.

 

Microciparea si Carnetul de sanatate sunt necesare oricarui catel/ pisica pentru a putea fi indentificat.

 

Pasaportul este actul de care aveti nevoie atunci cand doriti sa va luati patrupedul cu dumneavoastra in afara tarii.

 

Vaccinarea antirabica este obligatorie pe teritoriul tarii noastre , fiecare proprietar este obligat sa isi aduca catelul odata pe an la vaccinare antirabica.

 

Vaccinarea polivalenta nu este obligatorie, dar  previne urmatoarele boli: boala Carre , Adenovirusul Canin, Parvoviroza, Parainfluenta Canina si Leptospiroza.

 

Vaccinarea Monovalenta : este obligatorie la toti puiutii cu varsta de 6 saptamani, acest vaccine protejandu-va catelul de parvoviroza.

 

Stomatologie – efectuam extractii dentare , interventii chirurgicale bucale (epulis, tumori etc.) detartraj cu ultrasunete.

 

Oftalmologie: efectuam orice tip de interventie chirurgicala, tratamente pentru conjunctivite , ulcere etc.

 

Analize de laborator: in orice moment din zi si din noapte , daca patrupedul dumneavostra are nevoie urgenta de analize , la noi in cabinet putem realiza urmatoarele analize: ex. Citologic, ex. Urina, Ex. Coproparazitologic, Ex. Biochimic si teste rapide de diagnostic pentru boli infectioase.

Comments

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Google Plus
Hide Buttons